A férfiak legérzékenyebb pontjai

Az emberi test egyik különlegessége, hogy tele van erogén zónákkal. Ezeknek az izgatása még nagyobb gyönyörben részesíti a másikat, amivel könnyedén levesszük a lábáról. Ha a szerencsések közé tartozunk, akkor a kapcsolat kezdeti szakaszában sokkal könnyebb és élvezhetőbb a szex, és csak ritkán kell bevetni extrákat.

Azoknál a férfiaknál, akik erekciós problémákkal küzdenek, megeshet, hogy az extrák között néhány kiegészítő is megtalálható, de ez még nem jelenti azt, hogy az erogén zónák nem működnek.

Sok nő úgy gondolja, hogy a férfiak kielégítése mindennél egyszerűbb, mivel sokszor a szex kimondásától is merevedésnek indulnak. Kár lenne azonban használatlanul hagyni az érzékeny pontokat, amik még élvezetesebbé teszik az éjszakát. Ha le akarjuk venni a lábáról, akkor első lépésként választhatunk egy szexi fehérneműt, ami láthatóvá teszi a testünk zugait. Az urak szeretnek vadászni, úgyhogy nem kell könnyen adnunk magunkat, engedjük, hogy a másik megküzdjön az élvezetért.

A legérzékenyebb pont

orgazmus

Szerencsére minden férfinak akad gyenge pontja, ami nem a végbélben van, bár sok filmben ezt szokták közölni. A legérzékenyebb pont a herék és a végbélnyílás között helyezkedik el, ami olyan idegvégződésekkel van tele, melyek a puszta érintéssel is heves reakciókat váltanak ki. Az ujjak mellett ki lehet próbálni az ajkakat és a nyelvet, ami szó szerint földöntúli gyönyörhöz vezet, így a férfi soha nem fog másik nőre gondolni. Az erogén pontnak az egyetlen hátránya, hogy utána mindig követelni fogják, tehát csak akkor dobjuk be ezt a megoldást, ha magunk mellett akarjuk tudni a másikat.

Az erogén zónák egyfajta szupererőt adnak a másiknak, mivel sokkal könnyebbé teszik a kapcsolódást. A kapcsolat arról fog szólni, hogy adunk a másiknak, miközben biztosak lehetünk benne, hogy kapni is fogunk tőle. Kár lenne azt hinni, hogy minden rólunk szól, sokkal jobban járunk, ha a másik szükségleteit tartjuk az első helyen. Ha mind a két fél a másikra koncentrál, akkor senki sem marad gyönyör nélkül, és a kapcsolat sem válik unalmassá.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: