Addig nincs gáz, amíg hisztizik a nő

A pasik már régen elkönyvelték magukban a tényt, hogy a nők hisztisek. Nem is igazán próbálnak a dolgok hátterébe látni, megelégszenek az „így van és kész” megállapítással. Már az oviban is gyakran felhangzik a vád a kisfiúk részéről, hogy a lányok olyan nyafogósak.

De miért is alakult ki ez a nézet, és valóban milyen célt szolgál egy-egy jól irányzott hisztérikus jelenet? Alábbi cikkünkben ezekre keressük a választ. Ha te is kíváncsi vagy, tarts velünk! A hiszti legfőbb oka, amire érdemes a férfiaknak is figyelmet fordítani. Sok pasas azt gondolja, a női hiszti egyetlen célt szolgál, hogy minél jobban felidegesítse őket. Azonban ez csak a legritkább esetekben van így.

Kedves Urak! A nők többsége egyáltalán nem titeket hergel, ha piszkálódásnak is vesztek valamit, az nem azért van, mert a párotok szeret az idegeiteken táncolni. Persze a hölgyek között is vannak irritáló személyiségek, de nem ez a típus a jellemző. Minden egyes dühöngés előtt gondoljatok erre!

A párotok legfőbb oka a hisztire a kommunikáció hiánya. Azaz, meg szeretne beszélni veletek valamit. Az egész világ tudja, hogy ti, férfiak nagyon utáljátok ezt, hiszen belétek nevelték, hogy nem beszélhettek az érzéseitekről, az ugyanis nem túl férfias dolog. De tegyétek félre a gátlásaitokat, és lássatok egy kicsit női szemmel is!

eskuvo

A nők ugyanis sokkal érzelgősebbek, mint a pasik. Szinte fojtogatja őket a gondolat, hogy nincs kivel megbeszélni az érzéseiket. Ugyanakkor nem csak azt szeretnék, hogy ti hallgassátok meg őket, hanem azt is, hogy feltárjátok előttük a saját emócióitokat is. Nem könnyű, de nem is olyan lehetetlen küldetés mindez!

Ráadásul néha a hölgyek az egyszerűbb problémákat is bonyolultaknak látják. Amire a férfiak csak legyintenek, azon a nők képesek hetekig rágódni. A feszültséget csak az oldja bennük, ha kibeszélhetik magukból a félelmeiket. Ha szeretitek a párotokat, nem túl nagy kérés végighallgatni őt, nem igaz?

Hisztizik a nő? Semmi gond!

Annak, ha egyáltalán nem vagytok hajlandóak tudomást venni a női hisztiről, rátok is nézve súlyos következményei lehetnek. Bár megkapjátok a régóta vágyott csendet, de az nem is olyan kellemes, mint elsőnek gondolnátok. Egy nő ugyanis csak akkor hallgat el, ha már nincs mondanivalója. Ha pedig kifogy a szavakból, az egyet jelent az irántatok érzett szerelem halálával. Nem szól semmit, mert már nem foglalkozik veletek és nem érdekli az, ami kettőtök között zajlik. Elgyengült a folyamatos harcban, amit azért vívott, hogy a szerelmetek fennmaradjon. Mindenz teljes kapcsolati kiegést jelent!

Ebből adódik, hogy amíg hisztizik a barátnőtök vagy feleségetek, eléggé fontosak vagytok még a számára. Most még pont időben vagytok ahhoz, hogy változtatni tudjatok a helyzeteteken. Mert, ha egy nőben megszületik az ítélet, onnantól kezdve, szinte lehetetlenség visszatornáznotok magatokat a szívébe.

Forrás: megnézem

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: