Bodrogközi ételek: „pákász” halászlé

Íme a pákász halászlé elkészítési módja.

A pontyot vagy harcsát megpucoljuk, vérüket a bográcsba felfogjuk, ujjnyi szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát felszeleteljük és a bográcsba tesszük, rárakjuk az apró halakat és a halfejet, uszonyokat, majd megsózzuk, felöntjük vízzel, és egy órán át erős tűzön főzzük. Ekkor belerakjuk a csípős és .. [Folytatás a lenti linken]

'Bodrogközi ételek: „pákász” halászlé' című hír adatai

  • Hír címe: Bodrogközi ételek: „pákász” halászlé
  • Tovább is olvashatja: A fenti 'Bodrogközi ételek: „pákász” halászlé' nevű hír forrása és folytatása ezen az oldalon érhető el
  • Forrás url: http://www.boon.hu/bodrogkozi-etelek-pakasz-halaszle/2664109

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: