Miért a Billingo a legmegfelelőbb számlázó webshopokhoz?

Mióta az internet szinte minden háztartásban fellelhető, egy bolt nem lehet meg webshop nélkül. Sokkal szélesebb körben és hatékonyabban tudjuk úgy eladni az árunkat, ha nem csak helyhez kötötten tudnak nálunk vásárolni, hanem a világ bármely pontjáról. Azonban, ha webshopot üzemeltetünk, és mindenképpen professzionális módon szeretnénk eljárni, számláznunk is kell.

A legtöbb számlázó program esetében elérhető a webshop összekötés, ami azért kiváló, mert főleg nagyszámú rendelés esetén rengeteg időt lehet azzal megspórolni, ha nem a számlák megírásával töltjük értékes óráinkat.

Fontos azonban megnézni, hogy mennyiért! A Billingónál például az előfizetéses csomagokban az összekötést biztosító API kapcsolat korlátlanul használható, semmilyen plusz költségre nem kell számítani. Ráadásul akár teljesen automatikussá tehető a számlázás.

A Billingo online segít!

webaruhaz

Egy program állandóan fejlődik, és muszáj is neki, hogy a felhasználók igényeihez igazodjon. Ez időbe telik és nem is mindig effektív. A Billingonak azonban már előre lefejlesztett pluginjai vannak a legtöbb magyar webshophoz, amiket szintén ingyen használhatunk, ha a saját preferenciáinkhoz és webshopunkhoz szeretnénk igazítani a számlázást.

A bankkártyás fizetés pedig hiába a legegyszerűbb és legeffektívebb fizetési forma egy webshop esetében, sajnos sokszor macerás bevezetni és az utalást is manuálisan kell intézni.

Azonban, ha Barion online pénztárcát használunk, akkor már ez is könnyedén megoldható, a Billingo pedig bevezeti ezt a funkciót az alkalmazásába. Ami még megkönnyítheti nem csak a mi dolgunkat, de a könyvelőnkét is, a könyvelői szinkron funkció.

Míg a számlázás és az adminisztráció sok idejét elveheti egy könyvelőnek, addig a Billingoból könnyen lehet importálni a számlákat egy könyvelői fiókon keresztül. A legtöbb könyvelői programmal már kompatibilis a Billingo.

A Billingo rengeteg előnnyel rendelkezik más számlázó programokkal szemben és a lista csak növekszik. Nem csak webshopokhoz ideális, de kis és nagy vállalkozások munkáját is megkönnyítheti.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: