Nem elég csak meghódítani valakit

Az emberek általában úgy gondolják, azzal, hogy összejöttek a kiszemelt nővel / férfival, rendben is van minden. Ha már létrejött a kapcsolat nincs is több teendőjük vele és értetlenül néznek maguk elé ha a párjuk elégedetlen. Ez főként a férfiaknál jellemző, de előfordulhat nőknél is.

Persze nincs mindig és minden esetben így. Nyilván nem minden kapcsolat ilyen de amelyik igen az idővel szépen, lassan kihűl. Az a legfontosabb, hogy a párok szánjanak időt egymásra. Ne hajszoljuk a munkát ne az legyen az első.

Ha kialakulóban van egy kapcsolat sem könnyű, főleg a férfiak számára. Az együtt járás első fázisában még keresik a hölgyek kegyeit akiket le akarnak nyűgözni. Azt azonban sokan elfelejtik, hogy nem csupán az együtt járás idején kell hódítani, kedveskedni a másiknak. Az elején még nem tudják biztosan, akármilyen nagy is a szerelem, hogy összeillenek e. Ez jobbára hosszútávon, mikor már összeköltözésre kerül a sor derül ki. Vannak olyan esetek is mikor pár randi után kiderül hogy nem fog működni de ezek inkább a “keresem a páromat” mellékvágányok.

Egy tartós kapcsolat sok apró kedvesség

szoroskapcs

A párkapcsolatok le vannak terhelve főleg a mai világban ezért nagyobb hangsúlyt kell fektetni rá. Próbáljunk törekedni arra, hogy ha naponta nem is de heti több alkalommal tudassuk, éreztessük párunkkal, hogy mennyire fontos számunkra. Lehet ez egy ölelés, ami egyébként köztudottan gyógyító is, lehet egy kedves szó vagy mondat amin érződik a szeretet, lehet egy érintés lehet a kedvenc illata desszertje egy cetli üzenet. Bármilyen apróság nyarat vihet a kapcsolatba és még pénzbe sem kerül. Egy kis kreativitással csodákat lehet művelni.

Törekedjünk arra, hogy szívből és ne pénztárcából adjunk. Ami szívből jön sokkal értékesebb még akkor is ha nincs kézügyesség vagy hozzáértés ráadásul izgalmas is és klassz időtöltés. Egy olyan kapcsolatban ahol már gyerek/gyerekek is van/ vannak esetleg őt/őket is be lehet vonni. A kommunikáció alap egy kapcsolatban. Sokan csak elmennek egymás mellett sietve valahová és csupán egy gyors puszi cuppan el rohanás közben. Pedig a “legyen szép napod” “vigyázz magadra” “szeretlek” mondatok nagyon fontosak akármilyen egyszerűen is hangzik ez.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: