Tanulj meg vágyakozni az után, ami már a tied

És éltek boldogan míg, általában ezzel érnek véget a mesék, a szerelmes sztorik. De mi van utána? Szerelmesek együtt élnek, végzik a napi dolgukat. Jönnek a gyerekek, a hétköznapok, és a kezdeti lángolás már nem olyan heves.

Átveszi helyét az elnéző szeretet és a megszokás. Kialakulnak a családon belüli munkamegosztások, szerepek. És mindent olyan természetesnek vesznek. Pedig nem árt néha a triviális dolgok miatt is köszönetet mondani. Ha férj hazaállít munka után, bevásárolva, vagy elmosogat magától.

Ha finom az étel amit az asszonyka főz. És a karrier elviszi majd minden figyelmet. Elfelejtik mennyi csoda van az életükben, amiért hálásak lehetnek. És jönnek a gondok.

Amikor már nem jó az ágyban

Hatalmas mennyiségű információval telítődik az ember nap mint nap, több százszor kell dönteni pl. melyik cipőt vegyem fel, narancsot vagy kivit hozzak, melyik kimutatást preferálja a főnök stb. stb. Általában este jön el az az idő amikor a napi történésekkel számot kell vetni. a régiek azt mondták, hogy nem szabad lefeküdni haraggal. Igen ám, de néha nagyon nehéz az elengedés. A stressz pedig potenciazavart, fizikai tüneteket okozhat.

imre202

A merevedés alapvetően az agyból indul ki. Érzéki stimuláció, látvány, izgató érzés, hang, illat is segíti a kialakulását. Nagyon bonyolult idegsejti hálókon keresztül érkezik az impulzus a hímvesszőhöz, ez által a simaizmok lazulnak, az artériák kitágulnak, és vér áramlik a nemes szervbe. Vénák összehúzódással segítik az erekció fennmaradását. Jó esetben optimális ideig.

Stressz okozza

A fentebb leírt folyamatokat sajnos nagy mértékben befolyásolja a stresszre adott válaszreakció. A lelki eredetű potenciazavarról lesz szó a következőkben. A férfiak nagyon könnyen kizökkennek a ritmusból pár példa miértre, megcsörren a telefon, rossz emlékkép kúszik be, fura szagot érzékel, és már a kezdeti lendület meg is törik.

A pénisz izmait tudatosan nem lehet irányítani parancsszóra. Szorongással ezen izmok befeszülnek, így a vér áramlásának az útját elzárják, lelankadáshoz vezetnek. Férfiak a legsebezhetőbbek a szexualitásban, így ha nem „teljesít jól” az ágyban, szinte összedől a világ. Ha egyszer nem sikerül, a következő aktusnál már szorongással indít, és máris itt az ördögi kör.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: