Teclast T20 – Álmaink táblagépe

Minden bizonnyal alapvető elvárásokkal kezdünk el táblagépek után kutakodni. Igazából az egyetlen ami az álmainknak és elképzeléseinknek gátat tud szabni az a pénztárcánk. Mégis most az egyszer játszunk el a gondolattal, hogy megnyertük a lottó ötös főnyereményét és a pénz nem akadály.

Mit is várunk el ebben az esetben egy táblagéptől? Elsősorban legyen elég erős, legyen megfelelő a képfelbontás, gyors a wifi kapcsolat, és lehetőleg a Bluetooth se hiányozzon belőle. Nem árt a széles memória és a nagy háttértár sem, ahogy a játékok közben mindenképp élvezni fogjuk ahogy az erős grafikus gyorsító eszi a dolgát.

A GPS mindenképp egy hasznos funkciója, hiszen mennyire menő látvány lehet ha az autóban nem egy kis mobil telefon segít az utazások alatt, hanem egy magas felbontású tablett? A kijelzője is sokkal nagyobb mint bármelyik telefoné, így a térképet is sokkal könnyebben tudjuk követni rajta. Legyen kellemes a hangja, legyen rajta ujjlenyomat leolvasó, így biztosan csak mi tudjuk majd használni a készüléket.

Teclast-T20

Az akkumulátor kapacitása sosem lehet elég jó, legtöbbször vezeték nélkül szeretnénk úgyis használni majd. Nem utolsó sorban legyen stílusa, modern kinézete nyerje el tetszésünket. Ha már valóban beruházunk egy ilyen darabra, akkor a külseje se gagyi hatású műanyag legyen.

Miért drágább mint a többi típusú táblagép?

Az nem titok, hogy a Teclast T20 még a kínai mérce szerint sem épp a legolcsóbb kategóriába tartozó termékek közé sorolható. Ez annak köszönhető, hogy a Teclast valóban minden extrával fel van szerelve. Kínában annyi terméket forgalmaznak, hogy az általunk ismert legnagyobb márkák eladási száma a nyomukba sem érhet. A hatalmas kijelzőt körül vevő tört fehér keret egy mattosított csúszásmentes hátlappal fut össze a termék hátoldalán.

Érezhetően nem gagyi alapanyagot választott ki a gyártó, a gép tömege is ezt sugallja. A letisztult előlapon csupán egy kamerát, egy szenzort és egy fényérzékelőt találunk. A hátlapon kellemes meglepetésként még egy kamera köszön vissza nekünk.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: