Sárgabarack szedd magad akció: Győrszentiván

Itt a nyár, eljött végre, a finom gyümölcsök örömére. Június, július és augusztus, akkor sárgabarack és kajszi. Az igazi, finom gyümölcs, melynek ilyenkor van a szezonja.

A kajszibarack finom és egészséges Magas rosttartalma elősegíti a megfelelő életmód és étrend kialakítását, kellő cukortartalma pedig energiát ad és táplál. De még sincs benne olyan sok, hogy ez problémát jelentsen. Tartalmaz káliumot és karotint egyaránt.

A kajszibarack finom és egészséges

Fogyasztható nyersen, de több féle felhasználási lehetősége is van. Lehet belőle szörpöt, lekvárt főzni, de kiválóan alkalmas még lepárlásra is, vagyis kitűnő, illatos és ízletes pálinka készíthető belőle. Hasznosítható a gyümölcs magja is, melyet olajként használ fel a szépségipar. Készíthető belőle szappan, szokták adni illóolajhoz, így masszázshoz is tökéletes. Rengeteg fajtája van, mindet érdemes megkóstolni, és nagyon sok terem belőle hazánkban is.

Szedd magad!

kajszi

Az országban számos termelő szedd magad akciókat hirdet. Így nem csak Miskolc környékén, hanem Győrszentiván településen, Győr térségben is találhatunk magunknak gyümölcsöst.

Miért is hagynád ki ezt a finom gyümölcsöt? Egyed, ha vitaminra van szükséged, egyed, ha fogyni szeretnél, egyed, ha növelni szeretnéd a rostbeviteled, és szedd magad, amikor szezonja van, így juthatsz hozzá olcsón egy igazán értékes kincshez.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: