Mire figyeljünk oda az építkezésnél?

Az építkezés minden család életében fontos választópont, általában van egy előtte és egy utána életérzés. Azonban nagyon kell figyelni a különböző buktatókra is, hogy ne bánjuk meg a döntéseinket.

Alapanyagok

Az egyik ilyen lehet az alapanyagok beszerzése. Vannak olyan építkezések, ahol a nem látható helyeken gyengébb minőséget választanak, miközben a számlán lehet, hogy egészen más kerül kifizetésre. Nagyon fontos, hogy figyeljünk oda a cégre, és ellenőrizzük le ezeket a pontokat is. Amennyiben mi magunk szeretnénk egy kis pénzt megtakarítani, akkor ne az alapanyagoknál tegyük, mivel ez hosszútávon sokkal költségesebb lesz. Biztosan megemlegetjük majd, amikor penészesedik a fal.

Szigetelés

A következő pont a szigetelés. Biztosan nem kell bizonyítani, hogy miért elengedhetetlen a minőségi szigetelés kiválasztása. Szerencsére a variosystem.hu készház portál szerint ma már olyan lehetőségek közül tudunk választani, amik tényleg megtérülnek.

epitkez

A modern fújható szigetelések a legkisebb résekbe is beférkőznek, és eltüntetik a lehetséges hőhidak kialakulását, ráadásul nem tűzveszélyesek. A megfelelő szigetelés hozzájárul, hogy csökkenjen a villanyszámlánk, amivel a természetnek is adunk egy újabb esélyt a túlélésre.

Nyílászárók

Ezután jönnek a nyílászárók. Az igazság az, hogy bármilyen drága szigetelést elkészíthetünk, ha utána az ablakokon és a bejárati ajtón fog elszállni a meleg. Az építkezést vezető szakemberek azt szokták javasolni, hogy legalább kétrétegű üveget helyezzünk be, de néhány épületnél a háromrétegű is szóba jöhet. Ezek a modern ablakok nagyszerű energetikai értékkel rendelkeznek, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk felesleges fűteni az utcát.

Készíttessük el az egész házat

Amennyiben szeretnénk profi csapatra rábízni magunkat, és nem akarunk sok időt eltölteni az építkezéssel, egy modern lehetőség a készházak rendelése. Ebben az esetben a megbízott a legjobb minőségű alapanyagokat választja, és elkészíti helyettünk az épületet, nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy pár hónap múlva beköltözünk. Ezek a készházak mind szigetelésben, mind nyílászáró kérdésben tökéletesen megfelelnek.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: