Egyszerű, de biztos szextippek

Bizonyos esetekben jól jöhetnek a rafinált és furcsa szextrükkök, azonban a legtöbb pár az egyszerűséget szereti. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy unalmasak vagyunk, bár jó, ha ismerünk pár alapigazságot.

A férfiak kielégítése könnyebben működik, mint a hölgyeknél, de nem szabad megfeledkezni a nedvesítésről. Amikor a fiúk maszturbálnak, akkor szeretnek valamilyen olajat használni, mivel a száraz bőr inkább fájdalmas pillanatokat fog okozni. Nagyon fontos, hogy csak jó minőségű olajat használjunk, és abból se túl sokat. Ha túlzásba esünk, akkor utána nem fogjuk érezni a másikat, amin csak a szalvéta vagy a törlőkendő segíthet. Ha pedig nincs kéznél olaj, akkor a nyálunkat is bevethetjük.

Szokták mondani, hogy minden az agyban dől el, ami a szexuális együttlétekre is igaz. Az ideggyógyászok szerint az erőltetett mosoly az agyunk szerint boldogságot jelent, így újabb hormonokat fog termelni, tehát a végén tényleg boldogok leszünk. Ugyanezt a trükköt be lehet vetni az ágyban is. Gondoljunk olyan dolgokra, amik felizgatnak, képzeljük el a másik mozgását, a hangokat és az érintést. Ezzel nemcsak az izgalom lesz gyorsabb, hanem az orgazmust is elérjük.

A kommunikáció fontossága

parpszi

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem vagyunk gondolatolvasók. A nők gyakran bonyolultabbul gondolkodnak, mint a férfiak, szex közben azonban nem mernek megnyílni. Lehet, hogy egy bizonyos mozdulatra vágynak, azonban nem kérik. Ezt csak úgy lehet megoldani, ha a beszéd mellett döntünk, bár nem kell valódi utasításokra gondolni. Az apró sóhajtások azt jelzik, hogy tetszik valami, de akár a kezünkkel is átvehetjük az irányítást, hogy utána a másik folytassa. Egy halk „gyorsabban” is inkább fog szexinek tűnni, mint kellemetlennek.

Ha erős és biztos vonzalmat akarunk, akkor a tabukat le kell döntenünk. A nőknél az orgazmus okozza a legnagyobb tabut, mivel néha nehezen jutnak el a csúcsig. Nyugodtan beszéljünk róla! A férfiaknál az orgazmus könnyebb szokott lenni, viszont létezik egy másik probléma: a merevedési gondok. Erről is beszéljünk a másikkal.

Kukkants bele a következő hírekbe is..

Hozzászólás írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Biztonsági kérdés: